ijs op feesten en evenementen

Achterhoeks ijs voor feesten en evenementen

Alie & Ko is een ervaren partner voor de verzorging van een uitgebreid assortiment ijs op evenementen. Met onze diverse verkoopunits, variërend van kleine duwkarren tot 10ft verkoopcontainers,  kunnen wij ieder evenement voorzien in de gewenste behoefte, variërend van 60 tot 200.000 bezoekers.

Totaal catering

Indien gewenst kan via Alie & Ko kan ook invulling gegeven worden aan het volledige cateringconcept op jouw evenement. Wij werken namelijk samen met een groot aantal partners. In het kader van ‘schoenmaker blijf bij je leest’, biedt iedere cateraar zijn of haar specialiteit aan, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Groot voordeel van totaalcatering is dat er maar één contactpersoon is, waardoor de communicatie duidelijk is en de lijnen kort zijn.

IJskar

Onze duwkar is flexibel inzetbaar voor diverse doeleinden: van kinderfeestjes tot evenementen. De duwkar biedt ruimte voor ambachtelijk schepijs.

ijskar

IJswagen

Onze klapkar is breed inzetbaar op evenementen. De klapkar biedt ruimte voor verschillende smaken ambachtelijk schepijs.

ijswagen

IJstainer

Onze ijstainer breed inzetbaar op evenementen. Vanuit de IJstainer kunnen wij niet alleen voorzien in ambachtelijk schepijs, maar ook in softijs en Frozen Yogurt.

ijsloket

Portfolio

Alie & Ko is onder andere te vinden op de onderstaande evenementen.